Rozgrywki Rabbit Doubt
RABBIT DOUBT

Nie jesteś zalogowany na forum.

#101 2023-07-22 21:33:12

Daffodil
Administrator
Liczba postów: 614
UnknownFirefox 115.0

Odp: Rozpoczęcie rozgrywki

Można subskrybować forum i wtedy powinno się dostawać powiadomienia na maila. Jeżeli to nie pomoże, no to sorry - musisz się pilnować, gdy podejmujesz decyzję o wzięciu udziału w grze.

#102 2023-07-22 21:37:31

jason13
Użytkownik
Liczba postów: 33
AndroidChrome 114.0.0.0

Odp: Rozpoczęcie rozgrywki

Daffodil napisał/a:

Można subskrybować forum i wtedy powinno się dostawać powiadomienia na maila. Jeżeli to nie pomoże, no to sorry - musisz się pilnować, gdy podejmujesz decyzję o wzięciu udziału w grze.

Po prostu chodzi mi o to, że jest to spora wada. Ja na przykład nie sprawdzam maila tak codziennie i nie mam włączonych powiadomień z maila.

Wiadomość dodana po 03 min 24 s:
Anyways, nie chciałem być osobą decyzyjną, a koniec końców i tak patrzono mi na ręce. Sorry za powieszenie Diera, ale jakoś coś od dłuższego czasu mi się nie podobało.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
To tak chwila gdy popsuł się komputer laptop tablet lub inne urządzenie elektroniczne? Serwis laptopów ursus Przyjdź do nas już dziś pomożemy | Jedyny profesjonalny operator w gminie stryszawa korzystaj z naszych usług telefonu, internetu i komputerów, wspieraj lokalną działalność a nie obcy kapitał | ekskluzywne dębowe komody drewniane z litego drewna | Dobry pulmonolog pulmonolog warszawa Lekarz Warszawa