Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Wątek zamknięty
Powiem tylko, że głos przed byciem zabranym przez robota jak najbardziej się liczy. Wykorzystajcie to. ; o
mało czasu co chcesz
W tyle minut byś się wyrobiła z przeczytaniem zaległych postów i zagłosowaniem.
Nie z telefonem w łapie
Zresztą dwiema niewiadomymi tutaj były tylko Kage i kieliszek. XD Nie wiem, jak mogłaś przepuścić taką okazję i chociażby nie doprowadzić do podwójnego linczu.
Dziennik laboratoryjny.
17.05.2015 godzina 15:03
Zauważono powtórne działanie pozostałych żywych obiektów. Działając stadnie doprowadziły one do śmierci jednego z nich. Po zabraniu zwłok nie stwierdzono u niego żadnych objawów. Robot komunikacyjny stracił zasilanie, dodatkowy eksperyment z jego udziałem zostaje przerwany. Pozostano przy obserwacji pozostałych obiektów.
Lincz na Daffie wykazał, iż Daff roli nie miał. Karny punkt dostaje Nawia za brak głosu w terminie, jest to trzeci punkt, więc zostaje usunięta z gry. Oboje mają 24 godziny od momentu śmierci na napisanie testamentu.
Żywi:
- Kage
- Cholerajedna
- Kieliszek
Martwi:
- Zensum - zwykły króliczek
- Dago - szaman
- Kori - zwykły króliczek
- Nawia - królik mechaniczny
- Daffodil - zwykły króliczek
Działania chemika i królika mechanicznego zostają usunięte z gry.
Kolejny lincz w poniedziałek o godzinie 22:00.
kielon
A wyjaśnienie to gdzie, cholero?
Plz, jeśli nie możesz pisać, to po prostu nie rób tego.
Wiadomość dodana po 04 min 38 s:
A jeśli chodzi o lincz na Daffie. No cóż, nie pykło... Jestem tylko kieliszkiem, nie jestem nieomylna. Odpiszę mu później, bo teraz muszę się już szykować do wyjścia. Róbta co chceta, ale powiem wam jedno - w ten sposób nigdy nie dowiemy się, kto tak na prawdę z tego towarzystwa nie jest królikiem zwykłym.
A wyjaśnienie to gdzie, cholero?
Plz, jeśli nie możesz pisać, to po prostu nie rób tego.
wt...f? Raz, nie musi go być. Dwa, drugie zdanie... chcesz ode mnie wyjaśnienie po czym... mówisz że jak nie mogę go pisać to żebym go nie pisała...? WTF????????
Kieliszek. Wytłumaczenia nie ma. Daję głos teraz bo nie będę mieć czasu jutro. Gdyby Nawia nie dostała karniaka to bym zrezygnowała z gry po prostu. Teraz jeśli zrezygnuję to Yass powiedziała, że wilk wygra. A tak jest szansa 50:50. Przepraszam, dopadła mnie najgorsza choroba - życie.
Dziennik laboratoryjny.
17.05.2015 godzina 18:10
Zauważono, że po usunięciu ciał i mechanicznego obiektu pozostałe jednostki rzuciły się od razu na jednostkę ze stwierdzoną uprzednio wścieklizną. Ciało usunięto, badania zakończone. Pozostałe jednostki wypuszczono na wolność.
Zagryziony Kieliszek był wściekły. Kage i Cholera wygrywają tę partię. Kage byłą chemikiem, Cholera bezrolną.
Gra skończona, dziękuję za udział.
lol XD
Fajnie mieć rację. @_@ Dzięki za grę.
I się ludzie dziwio, że nie lubie wilczyć.
Also dziwię się, ze tak długo wytrzymałam. @.@
Gratuluję uszakom.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Wątek zamknięty