Nie jesteś zalogowany na forum.
Żona jednej z bohaterek była zaginiona. Oczywiście ból, rozpacz, cierpienie itd.
Policja bezradna.
Pewnego dnia dostaje maila na skrzynkę tyczący jej żony.
Nie pamiętam treści, ale gracz (bo sterował kobietą)od razu ściągnął plik, rozpakował go i otworzył.
Był to filmik, na którym jego żona w ich domu wygłasza mowę samobójczą i się wiesza. Tuż po zawiśnięciu obraz się urywa. Kamera się wyłącza.
Niby samobójstwo dokonane w domu, ale zatem gdzie zwłoki i jakiekolwiek ślady zbrodni? XD
ciekawe :"D
No, wątek był fajny. ;_; Ale gracz go spieprzył, bo mu się grać nie chciało, kurwa mać.
zróbmy cuś takiego tu
Miał odkryć, że to jego postać zmusiła żonę do samobójstwa, stąd fakt, że się kamera wyłączyła.
I miał odkryć dodatkowe pomieszczenie w domu, w którym były zwłoki i pętla.
Miał być ogólnie motyw, że jego postać po zmuszeniu żonki do samobójstwa miała mieć ogromne poczucie winy i wyrzuty sumienia.
Dlatego uciekała od tych myśli, aż w końcu je wyparła z pamięci i o nich zapomniała.
Tak to mniej więcej wyglądało.
ah o: i się zniechęcił czy jak?
Nie mam pojęcia.
https://www.youtube.com/watch?v=gmqQh2o9K-4 btw lubię to ;-;
W każdym razie żeby dokończyć wątek,, poszedłem na ogromną łatwiznę.
Jak koleś postanowił się swoją postacią wynieść z domu i przeprowadzić gdzie indziej, podsunąłem mu człowieka z firmy przeprowadzkowej, który rzekomo znalazł pamiętnik zmarłej żony.
I tam były opisane dni z ich znajomości + to, jak relacja zaczęła się pogarszać z dnia na dzień.
lubisz dbać o szczegóły...
Ponad 30 wpisów w spoilerach było.
Na końcu był wspomniany fakt o wymuszonym na żonce samobójstwie i o tych tajnych pokojach itd.
to odblokowało furtkę w podświadomości i wspomnienia wróciły.
:c