Nie jesteś zalogowany na forum.
Dodatkowo od początku pokazywaliscie cholerze, że wg was ciągle coś w niej nie odpowiada. Od początku wykazaliscie hermetycznosc grupy i niechęć do nowych tylko dlatego, że nie jest zgodna z waszymi standardami.
Teraz sytuacja się odwraca - ten, który pierwszy się przypierdolil do cholery. teraz pierwszy spierdala z forum. Czy to nie urocze?
dziękuję za mieszanie mnie w to, ale chyba nie skorzystam Daff
*kłania się nisko*
Daffi, mylisz się. cholerajedna to nie jest odpowiedni nick. To ona rozpętała wojnę, nie ja. Jej zachowanie jest karygodne, a do mnie nikt do tego czasu nie miał prawa się przyczepić, co daje mi nietykalność
Wiele osób się ze mną zgodzi i dobrze o tym wiesz. Bronienie jej jest bezcelowe
nie miał prawa się przyczepić
becelowe
nieodpowiedni nick
luvv ya
Jeszcze ma czelność porównywać mnie do Epeja. Człowieku, jakim prawem? Epej za dużo wymagał. Myślisz, że czemu ludzie przestali się udzielać? Bo Epej chciał znormalizować forum. 7aprzeczył wtedy wszystkim zasadom funkcjonowania RD. To była jedna z nielicznych przystani wolności słowa i dewiacji w necie. tworzyliśmy zgrany zespol bez zasad. Nie były potrzebne.
Nie, teraz nie ma zasad.
Porównuję Epeja do Ciebie, oboje rozpierdolicie RD, a razem byście mogli stworzyć świetne forum
Ja się mylę? Właśnie nie. Każdy nick jest odpowiedni. I mowiac, ze jej nick jest chujowy, sam rozpoczaleś wszystko. ; o Super, znowu nie widzisz swojego błędu. Jak zwykle.
Ja nie rozpierdoliłem RD. Epu miał dostęp do panelu i sam zamknął forum. c:
To ty nie widzisz swojego. Moim zdaniem nick "Daff ssie pałe jest zjebem" jest nieodpowiedni.
Rozjebał RD, ty też to zrobisz.
Ale ona takiego nicku nie ma.
może to znaczy to samo
Nie powiedziałem że jest, powiedziałem że jest nieodpowiedni
I nikogo nim nie obraża.
;* Nie przyznasz mi racji, nie chcesz się przyznać do błędu
Jak zwykle
Obrażał by Ciebie
nie chcesz przyznać się do błędu, daff