Nie jesteś zalogowany na forum.
Nie mylę się.
Cóż, twoja skuteczność w poprzednich grach i pewność co do mnie w tej grze, każą mi nie ufać tobie w tej kwestii. Aczkolwiek jeśli Hanka ma zamiar tak grać, to niech lepiej nie gra w ogóle. Jeśli wygra w taki sposób jako wilk, to ją wyśmieję.
Jak ja oskarżam to źle, ale jak SsajKun oskarża mnie i znajduje w tym poparcie, to nagle ci to odpowiada? #logika Ja od początku, w przeciwieństwie do tutaj zgromadzonych, inicjuję nowe tropy i zaczepki. Ale chuj, manipuluję i jestem dobrym wilkiem, dlatego idę na lincz. Będziesz robiła tak w każdej grze, bystrzaku? : >
Generalnie w tym twoim poście podsumowującym nie ma wielu wartości i wniosków. Pokazujesz mocną neutralność i uniewinnianie z dupy, np. AsunoHany, przy czym nie ma do tego żadnych podstaw. Nie chcesz nikomu zrobić krzywdy, nie chcesz nikogo do siebie zrazić, by nie nałapać wrogów na dalszą grę. Wydaje mi się, że krzyczenie "Daff na lincz" przez ciebie jest niczym innym niż zwyczajną podpiną pod kogoś, czyje wnioski stado kupuje, co czyni mnie pozornie łatwym celem do powieszenia. Na mnie też argumentów nie masz. Podsumowałaś mnie stwierdzeniem "coś mi tu śmierdzi" i nic więcej. Kurwa, naprawdę? XD Mogę już zacząć tarzać się po podłodze i się śmiać?
Nie wiem, jak widzi to reszta, ale z Daffa coraz bardziej wyłazi jego ego. Jest wielce oburzony, że coś nie idzie po jego myśli? Przykre…
Dobrze, ale tak odwołując się do przykładu AsunoHany. Co byś o niej powiedział? Bo ja niestety nie jestem w stanie wiele wyciągnąć z jej (o bagatela!) dwóch postów. Po prostu gracze pokroju Asuno czy Kori są dla mnie raczej ambiwalentni. Co innego ty albo Sai. Co do Runo, to było ot, zwykłe odczucie, ale tak jak napisałam wcześniej – nie pasuje mi ona na wilka kompletnie (co nie znaczy, że nie będę miała na nią oka). Co do argumentów – nie wiem, czy pamiętasz, ale to jest nasza pierwsza gra, więc trudno mi porównać twój wcześniej styl z teraźniejszym. Na razie widzę tylko to, że jesteś dosyć agresywnym graczem i gdybyś był serio królikiem, to byś to traktował z większym dystansem.
Edit : miało być "to widzi" reszta :v
Edit2 : dafuck BBCode O_o
Ostatnio edytowany przez kieliszek (2015-04-07 21:54:33)
Cholera, lincz już tuż tuż, a tu zero materiału... Daff, jaka to trójka? Powiedz jeśli zdążysz.
Nie wiem, jak widzi to reszta, ale z Daffa coraz bardziej wyłazi jego ego. Jest wielce oburzony, że coś nie idzie po jego myśli? Przykre…
Co niby nie idzie po mojej myśli? XD Przeczytałaś chociaż poprzedniego posta ze zrozumieniem? Ja po prostu wykazałem sprzeczności w twym postępowaniu. I nie, w tym poście nie wyszło żadne ego. Zdaje mi się, że nie wiedząc, jak odpisać, po prostu jebnęłaś jakąś pojebaną bajeczkę o moim ego. XD Zero jakiegokolwiek odniesienia do oskarżeń. ZERO.
Co byś o niej powiedział?
Tak na dobrą sprawę, nie da się powiedzieć niczego więcej niż wtedy, gdy odpisałem Hance na pierwszego posta. Powtórzę zatem, co wtedy jako pierwszy jej zarzuciłem - skrajny nieogar i nic niewnoszenie do gry. A ty ją uniewinniasz, bo zbyt nieogarnięta. <333
Drago, co myślisz o zestawieniu Runo + kieliszek?
Daff - asuno nie gra, a ty wiesz, jakie mam zdanie o niegrających w pierwszym linczu. sai jest dla mnie jednym z dwóch kandydatów na dziś (obok ciebie), a kori jest niewinnym krulem, nie mogę totalnei zrozumieć ataków na nią.
Ssaj - runo i kieliszek? że jako para wilków? Possible, why not. Nie uniewinniam na ten moment żadnego z tej pary. Ale też i na żadne dziś nei zagłosuję. W drugim linczu - bardzo prawdopodobne że pójdę w kogoś z nich.
Daff czy Saikun? Saikun czy Daff?
Cholera, lincz już tuż tuż, a tu zero materiału... Daff, jaka to trójka? Powiedz jeśli zdążysz.
Jako że Dago nie ma co robić - wypowiedz się o Asuno, Kori i Ssaju.
A, i Daff - owszem, mam co robić xD.
Wiadomość dodana po 04 min 57 s:
Kij w to. Rzucam monetą i wybieram na ślepy traf... No dobra, żartuję z tą monetą. Ale niewiele mnei od tego dzieli. Daff, wiem, ile zobaczę nienawiści na GG od ciebie jak się okażesz niewinny i padniesz m. in. moim głosem, ale Daff.
Draguś - a Twoje argumenty, że Kori nie jest wilkiem?
Poczekam jeszcze pół godziny i zagłosuję, a później do snu .
Poczekam jeszcze pół godziny i zagłosuję, a później do snu
.
Czekasz do końca, aby ustawić wynik?
Nie SaiKun, czekam, bo może coś jeszcze wyniknie, co wpłynie na mój głos, w tej chwili będę głosować na Kori i się z tym nie kryję .
A Ty SaiKunie, na co czekasz?
A Ty SaiKunie, na co czekasz?
Zamierzam ustawić wynik.
A, i Daff - owszem, mam co robić xD.
Wiadomość dodana po 04 min 57 s:
Kij w to. Rzucam monetą i wybieram na ślepy traf... No dobra, żartuję z tą monetą. Ale niewiele mnei od tego dzieli. Daff, wiem, ile zobaczę nienawiści na GG od ciebie jak się okażesz niewinny i padniesz m. in. moim głosem, ale Daff.
Mogę wiedzieć, gdzie argumentacja?
Wiadomość dodana po 02 min 51 s:
Runo napisał/a:A Ty SaiKunie, na co czekasz?
Zamierzam ustawić wynik.
W jaki sposób?
W jaki sposób?
Cały czas analizuję możliwości i zastanawiam się nad decyzją Drago. Jeszcze jest sporo czasu.
Dobra, bo jeszcze się spóźnię - Kori.
kieliszek napisał/a:Nie wiem, jak widzi to reszta, ale z Daffa coraz bardziej wyłazi jego ego. Jest wielce oburzony, że coś nie idzie po jego myśli? Przykre…
Co niby nie idzie po mojej myśli? XD Przeczytałaś chociaż poprzedniego posta ze zrozumieniem? Ja po prostu wykazałem sprzeczności w twym postępowaniu. I nie, w tym poście nie wyszło żadne ego. Zdaje mi się, że nie wiedząc, jak odpisać, po prostu jebnęłaś jakąś pojebaną bajeczkę o moim ego. XD Zero jakiegokolwiek odniesienia do oskarżeń. ZERO.
kieliszek napisał/a:Co byś o niej powiedział?
Tak na dobrą sprawę, nie da się powiedzieć niczego więcej niż wtedy, gdy odpisałem Hance na pierwszego posta. Powtórzę zatem, co wtedy jako pierwszy jej zarzuciłem - skrajny nieogar i nic niewnoszenie do gry. A ty ją uniewinniasz, bo zbyt nieogarnięta. <333
A co by miało nie pójść, wilczku?
Jak dla mnie wyłazi i to bardzo. Zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz. Tak się rzucasz, jakbyś sam wilczył. Ale jak widać, dla ciebie to tylko "pojebana bajeczka o twoim ego". Wracając do jeszcze poprzedniego posta, bo coś mi się przypomniało...
Nie uważasz, że bycie "dobrym wilkiem" to dobra przykrywka? Takie "wow, patrzcie, daję wam tropy i te inne, ale i tak wpuszczę was w maliny!". Nie wiem, czy takie coś zdarzało się we wcześniejszych rozgrywkach, ale to by miało nawet sens...
Generalnie w tym twoim poście podsumowującym nie ma wielu wartości i wniosków.
Starałam się to napisać w miarę szybko, ponieważ w przeciwieństwie do niektórych robię poza forum. A co do tego "uniewinniania z dupy" - czemu miałabym rzucać podejrzeniami na graczy pokroju Kori? Tak jak pisałam wcześniej, są oni dla mnie dosyć ambiwalentni, nijacy. Sorry, ale ja tak to widzę.
A skoro już zaczęliśmy głosować, to i ja oddam swój głos - Daffodil
Podtrzymuję, że przynajmniej jeden wilk jest wśród: Runo, kieliszka, Daga i Kori. Powinno tu być całe stado, zatem głos na wilka to przypuszczalnie 50% szans. Dlatego głos na jedno z nich. Kieliszek. Każdy z tej grupy do odjebania. ; o
O ile idziecie, że nie padnę w mordzie?
Nie padniesz. Mam nadzieję, że nie.
Nie wieszać Daffa.
Też chciałem powiesić kieliszka.
Ostatnio edytowany przez Gorzelnik (2015-04-07 22:52:24)
Kk jestem, trochę przeczytałam, ale wybaczcie, że jestem mało aktywna. Studia itd. ;x
Co do tego, co piszecie mam wątpliwości, co do wilczenia Daffa. U niego bardzo trudno wyczuć, w którym momencie wilczy, co nie zmienia faktu, że jest w kręgu podejrzanych. Zagłosuje na Saia. Przeczucie mówi mi, żeby na niego zagłosować.
A co by miało nie pójść, wilczku?
No właśnie się ciebie pytam, bo o to mnie oskarżyłaś, a ja nie wiem, o co chodzi. XDDD
Jak dla mnie wyłazi i to bardzo. Zbyt emocjonalnie do tego podchodzisz.
Podchodzenie do czegoś z emocjami nie jest równoważne z tym, że ego komuś wychodzi. I nie, nie reagowałem emocjonalnie. Udowodnij, że tak było. Co najwyżej czułem śmiech i zażenowanie.
Tak się rzucasz, jakbyś sam wilczył.
Wykaż to. ; *
Wiadomość dodana po 01 min 25 s:
Ja pierdolę, Hanka teraz to dała popis. Wątpię, że pamiętałaś o terminie głosowania. Na pewno ktoś ci o nim przypomniał, wilczyco. Tylko kto? : > Mamy z czego wybierać, możliwych twoich wspólników jest aż czworo.
Wiadomość dodana po 01 min 25 s:
Ja pierdolę, Hanka teraz to dała popis. Wątpię, że pamiętałaś o terminie głosowania. Na pewno ktoś ci o nim przypomniał, wilczyco. Tylko kto? : > Mamy z czego wybierać, możliwych twoich wspólników jest aż czworo.
Ja to zrobiłem. Wiedziałem, że będzie na głosowaniu.
Miło, że na mnie ktoś głosuje Powstrzymuje się od głosu. Nie jestem w stanie teraz coś więcej napisać więc jeśli przeżyje więcej napiszę jutro. Przepraszam, ale nie wilczę...
Ręce opadają..
Kori wilczy. c: Jprdl, jesteś bezczelna po prostu. Przyzwoliłaś na podwójny lincz i automatyczny win ze strony wilków. Jeśli jesteś królikiem, to przepadnij po prostu. A jeśli wilk, to cóż, miejmy nadzieję, że magik będzie ogarnięty. Mówiłem, że w czwórce, którą podałem, jest co najmniej jeden wilk.
Dziękuję SaiKunowi za podwójny lincz. Też miałeś w to wkład, bejbe. ; *