Nie jesteś zalogowany na forum.
Na razie pójdę drogą zrobienia oddzielnego konta dla Kata.
I stamtąd będą pisane mordy i działania Kata.
oki~
Chciałbym, kurde, żeby były jakieś strony po mandze Judge.
Po Doubtcie był rozdział 20.5 np.
+ te 3 strony po pożegnaniu się.
historia niedokończona~~~~
Właśnie dokończona, ale mogliby parę rzeczy sprostować.
tzn?
Czy odnaleziono ślady Kata na miejscu zbrodni, czy ostatecznie złapią Kata, mimo wrobienia ojca Hayato itd.
I na końcu - czy Kat i Wilk współpracują.
:<
To mnie trapi.
uhum :<
Muszę jeszcze raz Judge'a przeczytać.
@_@
W życiu nie słyszałam skrótu "RP", RPG to RPG, nieważne czy masz kostki czy ich nie masz, ważne jest odgrywanie ról. A co do systemów - ja bardziej patrzę na światy niż na systemy. I tak, planescape to bardzo fajny świat, nie wiem czy nie mój ulubiony. Przy okazji, ja wiem, że każdy miał sobie wybrać narodowość... ale dwa szczegóły - jak się znaleźliśmy nagle w tym samym miejscu mieszkając po całym świecie i jak niby mamy się porozumiewać, że niby wszyscy nagle biegle angielski (czy jakiś inny język) znają :O? Chyba że odpuszczamy sobie ten element logiki.
Zakladam, że postacie znaja biegle angielski. Tak było od poczatku. Narodowosc byla bardziej po to, by gracze mogli sobie lepiej zwizualizowac dana postac. A co do miejsca gry, to i tak kraj nie ma znaczenia, gdyz i tak to bedzie gra kryminalna typu zamknieta przestrzen/pokoj. Narodowosc nie oznacza, że do tej pory dana postac byla w rodzinnym kraju caly czas. A to, jak sie tam znalezliscie... Kat mial nieograniczony czas, by zorganizowac gre, wiec zadbal o wszystko.
hej
Ooo, hej.
Hej Asuno! : )
Siedmioro graczy do 102. już. @_@
Będzie ciekawie.
Jaka rozmowa Runo... P.S. Istnieje skrót RP- każdy doświadczony MG ci to powie. RolePlayer. Jest to OSOBA grająca w RPG. G na końcu to tylko GAME, czyli gra. Rozumiesz już? Poza tym w Judge jak i w RD jest wiele możliwe, tak jak powiedział Daff, kat miał bardzo dużo czasu, zakładamy, że wszystkie postacie biegle mówią po angielsku a miejsce ich obecnego spoczynku (ten pokój/budynek) jest umiejscowiony w jednym z krajów świata. Może być jednocześnie w Chinach jak i w Ameryce.
Jak będzie jeszcze jeden gracz, będzie ciekawiej!