Nie jesteś zalogowany na forum.
i hope we cool
No... Właśnie ten styl był po to właśnie byście mogli czytać intencje, bo inaczej jest to mocno utrudnione
ta, luzik, po prostu chciałem wskazać o co dokładnie chodziło
po prostu zadomowie się tutaj w dziale fabularnym, a jak nie będzie chętnych to sobie pójdę i tyle
:v
Jest mocno utrudnione, ale idzie szybko się odnaleźć w świecie takich ograniczeń.
Pamiętam edycje, w których dało się po pierwszym poście ocenić czy ktoś jest winny, czy nie.
Doszło do wielkiego nieporozumienia, ale mam nadzieje, ze uda sie twoja fabule wprowadzic danganronpa
Bo ja bylabym serio chetna
To w sumie zależy od ilości chętnych xd a na to nie mam wpływu
mam jakis udar mozgu i nie umiem pisac tutaj
XD
ale jestem w trakcie pisania posta więc pewnie niedługo wrzucę, max pół godzinki może godzinka
raczej jakbyś miała udar to byś pisała głupotki bezsensowne zdania, albo gryzła parkiet teraz
BTW. grałeś może w trojeczke?
v3? ta, we wszystkie. Nie chce mi się maksować na 100% osiągnięć w v3 bo polegają na farmieniu ale ogólnie "grałem na YT" też w fanowskie super dngry
i raz nawet prowadziłem sesje RPG na żywo w dngr ale ekipa mi się posypała z powodu praca / uczelnia
a szkoda by pierwszy trial był super
Co sadzisz o zakonczeniu v3?
> SPOILER ALERT <
10/10 chociaż domyślałem się w połowie mniej-więcej części
spokojnie, umiem pisać "na około" xD ona zrozumie, ja, a osoby niewtajemniczone nie
ale ogólnie bardzo fajne, zgadłem je tak w 75% jedyne co "zgubiłem" to rozmiar tego wszystkiego i rozmach
a ty jak?
Mi się właśnie średnio podobało tbh. Chociaż kocham Danganronpe całym sercem, to od jedynki mam wrażenie ttoche, ze tworcy nie do konca mieli rozwinieta fabule? i biorac pod uwage cala serie (gry + nowele + anime), to o panie