Rozgrywki Rabbit Doubt
RABBIT DOUBT

Nie jesteś zalogowany na forum.

#26 2015-07-03 23:38:01

chlorofil
Użytkownik
Liczba postów: 18
Windows 7Opera 29.0.1795.60

Odp: Ciemna sala (rozgrywka)

Kielich napisał/a:

Soczysty ból dupy o to, że ktoś jest (mimo wszystko) lepszy od ciebie, chlor. I nie wiem dlaczego, ale ten zacytowany fragment z twojego posta przypomina mi mnie samego z mojej pierwszej wilczej. XD „Urażona duma” Daffa i te sprawy. Wilczo to wygląda, chlorciu. Jeśli chcesz być liderem, musisz sobie na to zapracować. Nie ma tak łatwo.

I nie wiem, po co ci te gify w poście??? Fajna sprawa, ale to w zasadzie nic nie wnosi do rozgrywki.

Gwoli ścisłości - to wcale nie jest ból dupy, a droczenie się z Daffem, który na starej edycji często skarżył mi się, kiedy przegrywał z kimś szeryfa. Wcale nie chciałam być liderem. A gify też dlatego, bo mi zakazał emotek używać.
Nie mierz każdego swoją miarą, drogi kieliszeczku.
No i przede wszystkim - nie mów na mnie 'chlor'.

#27 2015-07-03 23:53:08

kieliszek
Użytkownik
Liczba postów: 297
Windows 7Chrome 43.0.2357.130

chlorofil napisał/a:
Kielich napisał/a:

Soczysty ból dupy o to, że ktoś jest (mimo wszystko) lepszy od ciebie, chlor. I nie wiem dlaczego, ale ten zacytowany fragment z twojego posta przypomina mi mnie samego z mojej pierwszej wilczej. XD „Urażona duma” Daffa i te sprawy. Wilczo to wygląda, chlorciu. Jeśli chcesz być liderem, musisz sobie na to zapracować. Nie ma tak łatwo.

I nie wiem, po co ci te gify w poście??? Fajna sprawa, ale to w zasadzie nic nie wnosi do rozgrywki.

Gwoli ścisłości - to wcale nie jest ból dupy, a droczenie się z Daffem, który na starej edycji często skarżył mi się, kiedy przegrywał z kimś szeryfa. Wcale nie chciałam być liderem. A gify też dlatego, bo mi zakazał emotek używać.
Nie mierz każdego swoją miarą, drogi kieliszeczku.
No i przede wszystkim - nie mów na mnie 'chlor'.

1. Ty i Daff zapewne o tym wiecie. Ja nie byłem na starej edycji, so tamto dalej wygląda mi na ból dupy. Albo marną prowokację.
2. Skoro zakazał ci korzystania z emotek, to miał w tym jakiś cel, nie uważasz? Plus patrz : ostatnie zdanie w moim poście, po "ale".

#28 2015-07-04 00:25:50

Kage
Użytkownik
Liczba postów: 71
Windows 8.1Firefox 38.0

Daffu, ja Cię wcale nie wepchałam pod celownik. Wybacz jeśli myślisz inaczej, ale jak dla mnie oczywistym jest, że Ty najbardziej ogarniasz i wydaje mi się, że wszyscy to widzą. W żadnym razie nie miałam zamiaru rzucać na Ciebie cienia.
.
.
chlorofil, co moje zwrócenie uwagi ma do śmierci Smoka? Przecież nikt nie wiedział jaką on dostał rolę. To, że miał rolę Daffa to jak dla mnie zupełny przypadek. W końcu skanu też nikt nie wykonał *bo nie ta pora*

#29 2015-07-04 00:36:59

Daffodil
Administrator
Liczba postów: 614
Windows 7Firefox 38.0

Kage napisał/a:

że Ty najbardziej ogarniasz i wydaje mi się, że wszyscy to widzą.

Skoro wg ciebie to oczywiste, to po co pisałaś, jakby chcąc jednak przypomnieć wilkom hierarchię wśród królików? Dla mnie to było oczywiste przesuwanie mnie na przód w kolejce.

#30 2015-07-04 14:43:20

Kori123
Użytkownik
Liczba postów: 180
Windows 7Opera 30.0.1835.88

kieliszek napisał/a:
Kori napisał/a:

Dobra, lećmy na poważnie.

Skąd ta zmiana? Boisz się, że ktoś ci zwróci uwagę, że nabijasz sobie posty jak Zenek?

Kori napisał/a:

Jest to głupie pytanie ale kogo pozbywamy się najpierw?

Skoro myślisz, że to głupie pytanie, to po co je zadajesz? I czemu ci tak spieszno do tego? ;> Ah, no tak. Kori jak zwykle gra nieogara. Do tego próbuje przewodzić stadem. Nice.

Po pierwsze: nauczona poprzednimi rozgrywkami doszłam do wniosku, że takie długie pierdziele o byle czym jest głupie. Widzę, że jak zmienię taktykę też będzie źle.
Po drugie: Trochę znieogarniłam, fakt, ale to przez słońce i upał. Teraz jest u mnie w domu lepiej bo jest fajnie chłodno~.
    Głupie pytania też warto zadawać, może ktoś na nie logicznie odpowie i pomoże tym reszcie.
    A śmieszno mi bo im szybciej ogarniemy sprawę z linczem tym chyba lepiej, co nie?

Ryuk napisał/a:

Kori napisał/a:

Jest to głupie pytanie ale kogo pozbywamy się najpierw?

Kori, jak jesteś wilkiem to nie dogadujesz się z współwilkami tutaj, na forum, tylko szukasz innych sposobów, by reszta graczy nie miała wglądu do waszych rozmów xD. W innym razie zbyt łatwo można wyczaić wilki.

Nie doczytałam, że wtedy zabijają WILKI. Myślałam, że to my atakujemy. Zresztą, powinnam zapamiętać, że najpierw atakują wilki XD

No i sorka, że w końcu nie napisałam wczoraj ani w nicy ale zasnęłam zanim dostałam lapka. Dzisiaj w nocy już go będę miała więc będę mogła aktywnie uczestniczyć.
A, no i jeszcze jedno bo ktoś tam pisał, że nikt nie działał. Ja działałam… A teraz jako kto? Na pewno nie jako wilk, raczej zabiłabym kogoś, kto mnie oskarżał…

#31 2015-07-04 15:42:29

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

Dlaczego nie odniosłaś się do moich postów? To wygląda jakbyś specjalnie pominęła je, bo są dla ciebie niewygodne, Kori.

#32 2015-07-04 17:01:23

Kori123
Użytkownik
Liczba postów: 180
Windows 7Opera 30.0.1835.88

Daff, widać, że boli cię, że cię ominęłam. Zwyczajnie nie zauważyłam twojego postu, pisałeś główne do reszty osób. Nawet mi się może zdarzyć, że ciebie nie dojrzę [sred])

Daffodil napisał/a:
Kori123 napisał/a:

Jest to głupie pytanie ale kogo pozbywamy się najpierw? Kogoś, kto był mało aktywny ostatnio, czy może kogoś innego?

Dlaczego mielibyśmy karać kogoś za zachowanie z poprzedniej rozgrywki? Zresztą nawet jeśli podjęlibyśmy ten trop, to miej na uwadze, że w 107. nie należałaś do najaktywniejszych. Potężna gafa w twoim wykonaniu. Nieprzemyślana kwestia czy twój kolejny pokaz sztucznego nieogaru, który zastosowałaś w 107?

Nie sztucznego a faktycznego, poza tym pamiętaj, że w 107 SAM proponowałeś mi abym grała nieogara. Nie była to kwestia nieprzemyślana, może tylko trochę. Mogłam je zadać w niedzielę nad ranem, chciałam być pewna kogo ludzie typują na trupa.
Mogłam zadać inne pytanie, fakt.

#33 2015-07-04 17:54:18

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

Kori123 napisał/a:

Zwyczajnie nie zauważyłam twojego postu, pisałeś główne do reszty osób.

Mimo wszystko zadbałem o to, by oznaczyć kogo cytuje oraz stwierdzić to, do kogo się zwracam. Nie wykręcaj się, naprawdę.

Kori123 napisał/a:

poza tym pamiętaj, że w 107 SAM proponowałeś mi abym grała nieogara.

Owszem, kazałem, bo wtedy wyglądasz najbardziej naturalnie. Nieogarzyłaś w poprzednich grach z własnej woli, to po prostu był twój styl. Dlatego ci powiedziałem, żebyś dalej tak grała, nawet jeśli miałoby to być udawane. Tutaj też widzę marny teatrzyk w twoim wykonaniu. Mogłaś też zresztą zauważyć - co nie jest takie trudne - że ta taktyka podziałała w rozgrywce temu. Skoro przewegetowałaś na niej całą grę, to czemu nie tą? No właśnie, Kori, no właśnie... sporo na minus.

#34 2015-07-04 18:45:37

Ryuk
Użytkownik
Liczba postów: 123
Windows XPFirefox 38.0

Jakoś chyba średnio gra się rozkręca. Dodam coś od sb.
  Kage: Nie wiem czy spekulowanie o tym kto zginie w tej chwili byłoby produktywne. Każdy może zginąć. Kwestia tego kto jest winnym. Mamy trzech winnych. W zależności od tego na kogo trafiło mogą chcieć od razu pozbyć się najsprytniejszego czyli Daffa. Chyba, że Daff dostał rolę winnego to sam siebie nie zabije.
Oj Kage, po co tyle oczywistości? Nabijanie sobie aktywności Ci średnio wychodzi. xD
   Chlorofil: Taki Daff na pewno ucieszyłby się, gdybyśmy z rozmachem walnęli kilka stron... *sama się rozmarzyła*
Skąd ta chęć podlizania się Daffowi? Czyżbyś wyczuwała zagrożenie z jego strony?
    Chlorofil: Oczywiście mogę się mylić, bo moje przemyślenia na temat Kieliszka czerpię tylko z poprzedniej rozgrywki.
Kieliszek w poprzedniej rozgrywce szybko odpadła więc dużo materiałów do przemyśleń nie było co?
    Kori : A śmieszno mi bo im szybciej ogarniemy sprawę z linczem tym chyba lepiej, co nie? Skąd ten nagły pośpiech?
      Kori widocznie nie zadowolona z faktu, iż wilki nie zjadły Daffa. Czemu? Czyżby Ci zagrażał?

Ostatnio edytowany przez Ryuk (2015-07-04 18:55:33)

#35 2015-07-04 19:09:32

AsunoHana
Użytkownik
Liczba postów: 29
Windows XPFirefox 38.0

Hej wybaczcie. Net mi siada i przez to nie mogłam wbić wcześniej. Jak ogarnę wszystko, co napisaliście coś napiszę na ten temat.

#36 2015-07-04 20:49:31

Zensum
Użytkownik
Liczba postów: 145
AndroidChrome 43.0.2357.93

Powiem tyle: nie ogarniam XD
Daff, skoro wg ciebie tak wilczę to gratulacje, smacznej kawki.
Nie czytałem dokładnie no ale cóż, może potem przeczytam

#37 2015-07-04 20:53:01

Ryuk
Użytkownik
Windows XPFirefox 38.0

Wow. Super nastawienie do rozgrywki. Oklaski.

#38 2015-07-04 20:55:25

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

Zensum napisał/a:

Daff, skoro wg ciebie tak wilczę to gratulacje, smacznej kawki.

To poniekąd logiczny wniosek, że co ci wpisali się przed mordem mogą być wilkami. Ale nie, lepiej zlać jak prawdziwy debil.

Zensum napisał/a:

Nie czytałem dokładnie no ale cóż, może potem przeczytam

Po co się zapisałeś, skoro nie czytasz dokładnie?

#39 2015-07-04 20:59:38

Ryuk
Użytkownik
Windows XPFirefox 38.0

Wgl nie czytał, przecież.

#40 2015-07-04 21:33:38

Kage
Użytkownik
Windows 8.1Firefox 38.0

Niewiele doszło postów od mojego ostatniego, mam jedno pytanko bo już któryś raz z kolei widzę tu takie stwierdzenie. Czy na tym forum jest jakaś nagroda za konkretną ilość postów, że ciągle piszecie o nabijaniu postów i aktywności? XD Ja na serio tego totalnie nie ogarniam, od dłuższego czasu zastanawia mnie ta kwestia.
No i miło, że kolejni gracze się pojawili~

#41 2015-07-04 21:39:24

Ryuk
Użytkownik
Windows XPFirefox 38.0

Kiedyś było tak, że za brak aktywności można było wylecieć więc pisali niektórzy byle co by nie zostać wyrzuconym.

#42 2015-07-04 21:59:25

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

W tej grze trzeba napisać minimum dwa posty. Stąd oskarżanie o sztuczne nabijanie aktywności. Ponadto, jeśli ktoś napierdala dużo postów, które są długie, to najczęściej jest brany za ogara i kogoś, kto pomaga niewinnym, więc to też protekcja, a łatwo sobie zyskać ten tytuł, pisząc śmieciowe posty.

Asuno coś za długo czyta ten wątek...

#43 2015-07-04 22:47:22

kieliszek
Użytkownik
Liczba postów: 297
Windows 7Chrome 43.0.2357.130

Kori napisał/a:

Po pierwsze: nauczona poprzednimi rozgrywkami doszłam do wniosku, że takie długie pierdziele o byle czym jest głupie. Widzę, że jak zmienię taktykę też będzie źle.
Po drugie: Trochę znieogarniłam, fakt, ale to przez słońce i upał. Teraz jest u mnie w domu lepiej bo jest fajnie chłodno~.
    Głupie pytania też warto zadawać, może ktoś na nie logicznie odpowie i pomoże tym reszcie.
    A śmieszno mi bo im szybciej ogarniemy sprawę z linczem tym chyba lepiej, co nie?

1)    To nie jest źle, że postanowiłaś zmienić taktykę. Po prostu zadałem pytanie, dostałem odpowiedź. Dziękuję.

2)    Nie skomentuję tego o głupich pytaniach XD Albo jednak skomentuję : Głupie pytania tylko zapychają rozgrywkę i wprowadzają zamęt. Fakt faktem, mnie też się zdarzyło, ale skoro ty tak bardzo w to wierzysz… Powiedz mi – to twoja „taktyka”? Zadawanie głupich pytań i wprowadzanie zamętu?

3)    Że tak wtrącę w twoją i Daffa konwersację : Kori, ty nie musisz udawać. Zresztą, sama się na to zgodziłaś w 107, więc tym bardziej. :v

A teraz niespodziewajka dla Kage. Owszem, jeśli grasz aktywnie, to fajnie. Ale liczy się też jakość, a nie ilość. Ty właśnie w tym momencie robisz na odwrót, co mi się nie podoba. Do tego jak zwykle piszesz same banały, co też jest na minus. Daffo, wypowiedz się coś więcej na jej temat, z wyjątkiem tego, że zarzucasz jej wpychanie pod celownik (na pierwszej stronie).

#44 2015-07-04 23:00:12

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

kieliszek napisał/a:

Kori, ty nie musisz udawać.

Pisałem to, tylko w innej formie. Nie przedłużaj sobie posta takim czymś.

kieliszek napisał/a:

Daffo, wypowiedz się coś więcej na jej temat, z wyjątkiem tego, że zarzucasz jej wpychanie pod celownik (na pierwszej stronie).

Może być wilkiem, bo się wpisała przed mordem. Sztuczny nieogar bije z jej postów. Wystarczy spojrzeć na jej pytanie o "nabijaniu postów i aktywności". Plus tym wystawianiem mnie na celownik może sobie robić grunt pod lincz na mnie, jeśli jest winna. c:
Generalnie może być winna. W końcu jest w puli Kage/kieliszek/chlorofil/Kori/Zensum. Z pewnością jest to gracz, którego warto rozważyć na powieszenie. Mamy niby czas do 16 do jutra, ale gdybym miał teraz głosować, to zagłosowałbym albo na nią, albo na Kori. Zgadzają się z pulą, ponadto wraz z każdym ich postem zwiększa mi się pewność, co do tego, że jedna z nich może być wilkiem, który wysłał mord.

#45 2015-07-05 09:28:42

Zensum
Użytkownik

//JAPIERDOLE, NIE GRAM, NAPISAŁEM POSTA I HÓI BK NA 3 SEKUNDY STRACIŁO SIĘ WIFI, JAPIERDOLE//

*próba przypomnienia o czym pisałem *

Piszę jak piszę bo na telefonie trochę ciężko ogarniać ale często nie mam czasu. Pewnie będziecie pisać "to po co się zapisałeś?"
Co do poziomu ogaru to dla mnie wyznacznikiem nie jest długość podta i ich ilość a jakość postów.
Przeczytałem piąte przez dziesiąte rozgrywkę ale nic szczególnego nie wpadło w oczy

#46 2015-07-05 10:07:04

Ryuk
Użytkownik
Windows XPFirefox 38.0

Dziś  nie mam zbyt wiele czasu na grę.

Lincz za kilka godzin a rozgrywka idzie, jak idzie.

W głosowaniu waham się między Kage a Zensumem.

Kage piszę dużo ale oczywistości, chce nabić sobie aktywność, że niby jest taka aktywna i wgl. Do tego nie ma u niej jakichś mocniejszych ataków, tak jakby bała się wyrażać własne zdanie- bardzo wilcze. Jej postawa mówi- nie jestem wilkiem, bo wilk w takiej sytuacji skorzystałby z milczenia i sam by milczał.
  Zensum- ciągle mówi, że czyta rozgrywkę ale żadnych refleksji nie podał. Jest jak wilk, który śmieciowymi postami chce zapewnić sobie przetrwanie i przebrnąć do linczu gdzieś na uboczu. Zapewne wychodzi z założenia, że myślimy iż wilki byłyby bardziej zainteresowane rozgrywką. 

Może to i lipne podstawy do podejrzeń, ale materiały są jakie są. Te dwei postacie mi się nie podobają. Dlatego oddaję głos na Kage.

#47 2015-07-05 11:16:37

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

Kori.
Sztucznie nieogarzysz, unikasz pytania, podejmujesz głupie działania, praktycznie nic nie wniosłaś do gry oraz odpowiadasz na to, co ci wygodne. Ponadto wpisałaś się przed mordem.

#48 2015-07-05 12:33:14

Zensum
Użytkownik

Ryuk, zapomniałeś czym jest czytanie czy nie masz mózgu? Napisałem że NA NIC INTERESUJĄCEGO się nie natknąłem więc jakie refleksje mam zrobić? O tym że NIC nie przykuło mojej uwagi?
Nie wiem na kogo głosować bo nikt się nie rzucił w oczy ani też nje chcę losowo głosować więc oddam teraz głos na Zensum żeby nie było że nagle z dupy wyjąłem oskarżenia i że mnie linczować bo wilk tak robi. Pewnie i tak bd commenty "ojezu wilk bo głosuje na siebie" czyli i tak źle i tak nie dobrze.

#49 2015-07-05 12:37:21

Kage
Użytkownik
AndroidSafari 534.30

Ryu, co do aktywności to dopiero co pisałam, że nie ogarniam o co wam z tym biega. A raczej nie ogarniałam bo mi wytłumaczyliście. Dalej piszesz, że milczę. To w końcu mam pisać czy nie? Nie mam nic mądrego do powiedzenia to nie piszę. Zdecyduj się.
Daff, a ty nadal uważasz, że mój nieogar jest udawany? Po tylu rozgrywkach? Przykro mi, ale ja należę do grupy nieogarów.
Na razie nie oddaję głosu bo nie jestem pewna na kogo zagłosować.

#50 2015-07-05 15:05:29

Daffodil
Administrator
Windows 7Firefox 39.0

W sprawie sztucznego nieogaru pisałem na tej stronie głównie do Kori. Nie wiem, dlaczego tak bardzo dostrzegasz wokół siebie samych wrogów, Kage. Boisz się o rolę, która najwyraźniej jest bardzo ważna?

Zenka pozdrawiam. Dziś powiesimy Kori, jutro leci Zenek. Jak chcecie, to zróbmy podwójny lincz. Wcale się nie obrażę, bo prawdopodobnie odjebiemy 2 winnych na raz.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB 1.5.7

Darmowe Forum
Części Massey Ferguson | pranie kołder konstancin | studnie wiercone jasło | sialala i co do tego ciężko powiedzieć ale powinno być zajebiście. Sprawdź Serwis komputerowy ursus obolałe kończyny twoejgo 5667 | dobry chirurg Wilanów